Bůčková roláda
19. 7. 2007
1 kg pomletého bůčku, lžíce gril. koření, dvě deci mléka, pepř, pět vajec, půl kila nakrájeného Junioru, zmražená zelenina, hrášek, houby....
Pomletý bůček zalejeme mlékem, přidáme gril. koření a pepř a necháme přes noc v lednici uležet. Druhý den si připravíme nádivku- usmažíme vejce, nachystáme zmraž. zeleninu, houby, hrášek- fantazii se meze nekladou. Bůček důkladně prohněteme a rozdělíme na poloviny- dvě rolády. Připravíme si velký igelitový pytel, který potřeme vodou, na něj rozprostřeme bůček, potom kolečka Junioru, polovinu množství vajíček, zmraž. zeleninu, houby. Potom pomocí igelitu sbalíme do úhledné rolády a přeneseme na plech, kde ještě potřeme žloutkem. Pečeme při 220 st.
Je dobrá teplá i po studenu.
Pomletý bůček zalejeme mlékem, přidáme gril. koření a pepř a necháme přes noc v lednici uležet. Druhý den si připravíme nádivku- usmažíme vejce, nachystáme zmraž. zeleninu, houby, hrášek- fantazii se meze nekladou. Bůček důkladně prohněteme a rozdělíme na poloviny- dvě rolády. Připravíme si velký igelitový pytel, který potřeme vodou, na něj rozprostřeme bůček, potom kolečka Junioru, polovinu množství vajíček, zmraž. zeleninu, houby. Potom pomocí igelitu sbalíme do úhledné rolády a přeneseme na plech, kde ještě potřeme žloutkem. Pečeme při 220 st.
Je dobrá teplá i po studenu.